Jag saknar min transfer biljett

Vi arbetar med olika leverantörer som olika regler gällande biljetter.

När behöver jag en biljett?

Om vi har en egen buss så kommer vi att informera dig cirka 2 dagar innan via SMS när bussen går och var du hittar chauffören på plats.

Om du är inbokat hos en extern leverantör (oftast Loyet / SIMPLY transfers) får du din biljett direkt via mejl från de.

Jag har bara fått min biljett ner / hem?

Detta kan betyda att vi har bokat in dig med två olika bolag. Du får ett sms om detta senast 2 dagar innan avresan (oftast torsdag kväll).

Har du inte hört från oss och saknar din biljett till orten, kan du kontakta oss via mejl (info@ucpa.se) eller telefon ( 031 711 50 54, jour '

När får jag information om min transfer hem?

Information om din transfer hem till flygplatsen får du torsdag kväll innan hemresan via UCPA's reception.