Liftkort

Liftkortet gäller från och med söndag till och med lördag lunch om inget annat anges i den specifika aktivitetsinformationen.

Liftkortet gäller i följande system (vid specialprogram och vissa offpist program kan liftkortet förändras):

Argentière: La Flégère/Le Brévent, Le Tour/Vallorcine, Lognan/les Grands Montets (dock ej toppkabinen) & l'Aiguille du Midi.

Chamonix: La Flégère/Le Brévent, Le Tour/Vallorcine, Lognan/les Grands Montets (dock ej toppkabinen) & l'Aiguille du Midi.

Les Arcs: Hela systemet Les Arcs.

Serre Chevalier: Hela systemet, det vill säga Briançon, Chantmerle, Villeneuve och Monetier.

Tignes: Tignes och Val d'Isère

Val d'Isère: Val d'Isère och Tignes

Val Thorens: Val Thorens och Orelle. Mot ett tillägg på ca 28 euros/dag kan man åka i hela systemet Les Trois Vallées. En dag i hela systemt ingår i offpist programmen.