Mitt flyg är försenat, vad händer med min transfer?

Är ditt flyg försenat kommer du få ett sms med kontaktuppgifter om vem du kan kontakta för mer info.

Vi kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig. Om det finns plats tillgängligt på nästkommande transfer så kommer vi att låta dig resa på denna buss istället utan någon extra avgift. Detta sker dock enligt beslut av ledningen, föraren eller flygplatsrepresentanten och kan ej garanteras. Vi är dock inte skyldig att göra alternativa researrangemang för dig, eller att ta något som helst ansvar för eventuella kostnader om du skulle missa din buss oavsett anledning.