Vad är soloveckor?

Ett nytt 'koncept' vi erbjuder är soloveckor. Lämpligt för dig som reser på egen hand. Du kanske har vänner som inte kan haka på, kanske vill skaffa fler, nya?

Vad är en solovecka?
Soloveckorna är ordnarie veckor med andra gäster, men chansen att träffa 'likasinnade' är större dessa veckor.

UCPA är verkligen anpassat för soloresenärer. Du åker skidor eller snowboard i en grupp med en guide som tar er med ut till de bästa ställena och hittar de mest lämpliga övningarna för att ni ska bli bättre åkare. På kvällen kanske man träffas vid baren tillsammans med reseledarna (svensk och/eller engelsk) för en liten aperitif innan middagen. Efter middagen anordnas någon gemensam aktivitet på centret, exemplevis pubrunda, spelkväll etc. Det är givetvis valfritt att deltaga i kvällsaktiviteterna.

Hur bokar man?
Obs. Det framgår inte vid bokning eller i din bekräftelse att det är en 'solovecka'. Du väljer i vanlig ordning det resmål och den vecka du vill resa som här ovan specificeras som soloveckor. Därefter väljer du som vanligt vilken typ av skid- eller snowboardaktivitet du vill delta i.

Med UCPA kan du förstås resa ensam VILKEN VECKA SOM HELST under hela vintersäsongen,
MEN:
känner du att det vore trevligt med lite mer fokus på dig som reser just på egen hand så är en solovecka ett bra val.